I dag findes der mange mennesker, som har et hjemmekontor, hvor de arbejder hele ugen eller dele af ugen. Er du en af dem? Har du så kigget på dit hjemmekontor? Er det kedeligt, eller er det inspirerende? 

Typisk bliver der ikke gjort særlig meget ud af et hjemmekontor, så det er egentligt bare et ganske uinspirerende rum. Det kan der heldigvis gøres noget ved. Du skal blot i gang med at dekorere hjemmekontoret.

Tag et kig på møblerne

Først og fremmest er det værd at tage et kig på dine møbler. Matcher de, eller er det et stort rod, fordi du bare har købt de første og de bedste møbler, du kunne finde? Det er en fordel at have kontormøbler, der passer sammen. Ikke nok med at det ser pænere ud, så kan det også virke mere inspirerende for dig at komme ind i et rum, hvor der er styr på indretningen. 

Hæng billeder eller andre dekorative ting op på væggene

Der er en stor sandsynlighed for, at der kun er en opslagstavle eller lignende på dit hjemmekontors vægge. Er det tilfældet, bør du gøre noget ved dette så snart som muligt. Du kan hænge forskellige dekorative ting op på dine vægge, som gør dig glad. 

En enkelt ramme 50×50 eller flere med billeder af din familie eller en plakat med dit yndlingsmotiv vil helt klart gøre underværker. Med dekorationer på væggene bliver det uden tvivl hyggeligere at opholde sig på kontoret, da det ikke længere virker sterilt.

Hav grønne planter i rummet

Sidst men ikke mindst kan du placere grønne planter i rummet. De er med til at give et godt indeklima.