Sådan kan du skabe mere plads i hjemmet

27. februar 2023Uncategorized

– Annonce

Bor du i en lille lejlighed eller i et mindre hus, hvor pladsen er trang? Heldigvis findes der masser af muligheder, så du kan udnytte pladsen optimalt. Bliv klogere på, hvordan du kan skabe mere plads i hjemmet ved at læse mere videre her.

Vælg møbler med flere funktioner

Først og fremmest er det en fordel at vælge møbler, der er forsynet med flere funktioner end kun en enkelt. Eksempelvis kan du købe en seng med opbevaring, hvor der er plads til lidt af hvert. 

Du kan ydermere købe en puf, der både kan bruges som siddeplads og til opbevaring. Det samme gør sig gældende, når det kommer til skoreoler. Der findes mange skoreoler, der både fungerer som siddeplads samt til opbevaring af dine sko.

Få dine ting op i højden

En anden god idé er, at du får så mange ting som overhovedet muligt op i højden. I stedet for at købe diverse reoler kan du købe hylder, som du kan hænge op på væggen. På hylderne kan du placere alt lige fra bøger til nipsting og planter. 

Mangler du urtepotter til dine planter, bør du tage et kig på Bergs Potter. Ønsker du ikke at placere dine planter på hylder eller i vindueskarmen, kan du vælge at hænge dem op i loftet med hjælp fra snore.

Sørg for et ryddeligt og organiseret hjem

Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du sørger for, at dit hjem er både ryddeligt og organiseret. Dette vil uden tvivl hjælpe på pladsen i forhold til et mindre hjem. Er der en masse rod samt unødvendige ting og sager, vil pladsen føles endnu mere trang.