Mange opfatter energi som noget hokus pokus – men det helt forkert. Energi er noget, der er alle steder. Det findes konstant omkring os, og det påvirker os ofte helt uden, at vi lægger mærke til det.

Du har sikkert oplevet at træde ind i et rum, og fornemmet, at der har været et eller andet, der ikke spillede. Det er for det meste en fornemmelse, og nogle gange reagerer man på den, mens man andre gange fejer det væk.

 

Energier betyder meget

 

Når du først ved, at alle mennesker, ting, planter, dyr mm. udsender en energi, der påvirker dig på den ene eller anden måde, er det klart, at du gerne vil undersøge, hvad du kan gøre, for at skabe gode energier omkring dig. Det er heldigvis slet ikke svært.

 

Indretning har meget at sige 

 

Du vil gerne have en energi i dit hjem, der passer til dig som menneske. Det får du ved at have nøjagtig den indretning og de genstande i dit hjem, som du får det bedst af, at have omkring dig. Det er ikke noget, du bør gå på kompromis med.

Du skal have unikt interiør, der passer til din stil. En god hovedregel, når du skal vælge interiør til hjemmet, er at mærke efter, om det giver dig en god og rolig fornemmelse i maven.

De fleste mennesker, der går op i energier og energifelter, er meget til det organiske og rene look. Det skal helst være møbler, statuer og farver, som er inspireret fra naturen på den ene eller anden måde.

Måske er du også sådan, men hvis ikke, er det vigtigste som sagt, at du har en god fornemmelse for den genstand, du bringer ind i dit hjem, og tager dig den tid, det tager.