Sådan får du et stilfuldt badeværelse

3. oktober 2023Badeværelset

– Annonce

Synes du, at dit badeværelse trænger til en lille makeover? Det kan være træls at se på det samme badeværelse år efter år. Sommetider trænger man bare til, at der sker en forandring. Men hvad kan du gøre for, at dit badeværelse bliver mere stilrent, så du igen nyder at træde ind ad døren? Det kan du få inspiration til her.

Få dig et badmøbel

Hvis din håndvask på badeværelset bare hænger på væggen, kan det godt fremstå lidt kedeligt. Men det kan du heldigvis hurtigt gøre noget ved. Du kan nemlig anskaffe dig et badmøbel, som kan være med til at give dig et stilrent badeværelse.

Vælg et farvetema

Det kan gøre meget for et badeværelse, at der er et farvetema. Det bliver rigtig stilfuldt, hvis dine håndklæder, dine tandkrus, din sæbedispenser og meget mere har den samme farve. Du kan ydermere vælge farver, der komplementerer hinanden på bedste vis. Så hænger farverne på dit badeværelse ikke rigtig sammen, er det en god idé at gå videre med denne løsning for at få et mere stilfuldt badeværelse.

Inviter planter ind på dit badeværelse

Hvis du ikke allerede har planter på dit badeværelse, så er det en god idé at invitere dem indenfor. Planter giver et dejligt miljø på et badeværelse. Du skal blot være opmærksom på at vælge planter, der kan tåle det fugtige og til tider mørke miljø. 

Sæt et nyt spejl op på væggen

Du kan ydermere vælge at sætte et nyt spejl op på væggen, der er anderledes end det spejl, du allerede har hængende.