Du kender med garanti følelsen af at rodet i dit hus nærmest kvæler dig. Vi har i vores hjem et uoverskueligt hav af nips, der fylder i alt fra vores vindueskamme til vores køkkenborde.

 

Det rod behøver ikke at være så uoverskueligt, som det ofte ender med at være. Der er nemlig måder, hvorpå vi kan rearrangerer vores rod på, så det endda kan komme til at virke helt dekorativt i vores hjem.

 

Vær kreativ med planterne

Det er dejligt at have mange planter i hjemmet. Det giver en følelse af liv, og får trukket naturen ind i hjemmet på en måde, kun store haver kan erstatte. Men vores stueplanter ender altid de samme steder: i vores vindueskamme, hvor de generer, når vi skal åbne vinduet.

 

I virkeligheden er det en kæmpe fejl, at vi kun hænger planter op i højden til jul med misteltingen over dørkammen. Planter burde altid hænge fra loftet, for at give følelsen af at være ude i naturen.

 

Få styr på frugterne

I mange køkkener ligger der også og flyder med frugter og grøntsager overalt på køkkenbordet. På den måde ender det hurtigt som et irriterende rod. Men har du nogensinde kigget grundigt på en citron?

 

Det er en fantastisk smuk plante, der er formet af naturen over tusindvis af år. Med en så intens, gul farve, som få kunstgenstande egentlig giver os. Brug i stedet den naturlige skønhed til at pifte dit eget hjem op.

 

Put dine frugter i glasskåle og placer dem rundt omkring i hjemmet, som små dekorationer. Ikke bare vil de give dit hjem noget farve og noget unikt, men det vil med garanti også hjælpe dig til at få spist mere frugt i hverdagen.

 

Noget vi ofte glemmer, når frugten ligger i køkkenet.