Nyttige save for en handyman og handywoman

26. maj 2023Tips

– Annonce

Elsker du at lave en masse projekter selv? Så er du sikkert det, som man kalder for en handyman eller handywoman. Men for at du kan være en vaskeægte gør det selv-person kræver det, at du har det rette værktøj, såsom en polermaskine, til opgaverne. 

Men hvad for noget værktøj skal du have? Du skal have flere forskellige former for værktøj. Det er i hvert fald en god idé at have forskellige typer save. Læs med videre her.

Få fat i flere forskellige typer save

Hvis du kaster dig ud i mange forskellige projekter, er det en fordel, at du har flere forskellige typer save som for eksempel: 

  • Rundsav: Rundsaven er uundværlig, hvis du skal i gang med at lave en terrasse, og terrassebrædderne skal saves til. Du får også glæde af den, hvis en bordplade skal afkortes, og snittet skal være snorlige.
  • Bordrundsav: Er du vild med at arbejde med træ, bør du have en solid bordrundsav. Med en bordrundsav er du dækket godt ind på området.
  • Stiksav: Har du ikke en stiksav, så er det på tide at anskaffe en. Denne type sav kan hjælpe dig med at skære i mange forskellige materialer.
  • Bajonetsav: En bajonetsav er den bedste løsning, hvis du skal bruge en robust sav. Den kan skære gennem vægge i materialer såsom træ, gips og elementer af stål. Husk at sørge for den rette klinge.
  • Kap- og geringssav: Du skal bruge en kap- og geringssav, hvis du har et stort antal stykker træ, der skal skæres i præcis den samme længde og vinkel. Det kan eksempelvis være, når du skal lave en ny træterrasse eller et legehus.