Hvis der er en gave, alle kvinder med garanti vil blive glad for, er det gaver fra Mulberry.

 

Mulberry er et britisk modehus, der er bedst kendt for deres luksusvarer i læder som håndtasker til kvinder. Siden firmaets stiftelse i 1971, har Mulberry tryllebundet unge som ældre, der alle kigger langt efter det lækre læder.

 

En sans for detalje

Noget af det, der gør Mulberry uimodståeligt, er deres enorme detaljegrad, som gør sig gældende lige fra skulderstrop til lukning. Derfor kan man også altid kende en kopitaske, da kendere af Mulberry med det samme vil kunne mærke, at detaljerne er helt off.

 

God værdi for pengene

Tasker fra Mulberry ligger i den dyrere ende af accessoires, men det gør ikke taskerne urimeligt dyre. For køber du først en Mulberrytaske, har du glæde af en lækker kvalitetstaske i mange år.

 

Derudover er taskerne en god investering, da ældre modeller bliver solgt til høje priser på internettet.

 

Til fest og hverdag

Det gode ved tasker fra Mulberry er, at de med deres lækre design både går godt til hverdagens sysler og festens udskejelser. De er klassiske i udtrykket uden at være kedelige, samtidig med, at de er elegante nok til at komplimenterer din kjole.

 

Derudover kan du købe taskerne i mange størrelser. Her er altså både plads til computer, make-up og, hvad du ellers skal bruge til kontoret, men der findes også mindre modeller, der imødekommer festens krav, hvor en telefon, et dankort og en læbestift er nok.

 

Licens to sell

Husk for alt i verden at købe dine tasker hos en autoriseret Mulberry-forhandler, da de har en direkte kontakt til hovedfirmaet, og derfor hurtigt kan hjælpe dig, hvis der mod al forventning skulle være problemer med tasken. Alle tasker kommer med et garantibevis, der giver dig sikkerhed.