Inviter hyggen indenfor med OYOY Living Design

31. august 2023Badeværelset, Indretning, Soveværelset, Stuen

– Annonce

Dansk Design inspireret af barndommens minder

OYOY Living Design er et mærke, der trækker på traditionel dansk design og skaber produkter baseret på Lotte Fynboes egne barndomsminder. Med dette i bagagen skabes unikke produkter, der har et tydeligt fokus på at forene form, funktionalitet og kvalitet. Udforsk udvalget fra OYOY Living Design, og forny indretningen af dit hjem med nye, skønne detaljer fra OYOY’s univers.

Vis din personlighed med unikke produkter fra OYOY

OYOY er et dansk designmærke, der forener det bedste fra enkelt og tidløst dansk design med undertoner af japansk designkultur, hvor leg med forskellige materialer og farvekombinationer er i fokus. OYOY Living Design skaber indretning til alle rum i hjemmet og har blandt andet også skabt en fantastisk serie af produkter til børneværelset, der giver dig mulighed for at indrette en skøn base til leg, hyggelige stunder og drømmesøvn for de små. De andre rum i hjemmet får også et pust af frisk luft med design fra OYOY. Skab f.eks. et smukt dækket bord med porcelæn og dekorer med dekorative vaser med blomster og lysestager med levende lys, der virkelig skaber en hyggelig atmosfære.

Smukke og funktionelle produkter til hverdagen

Design fra OYOY Living skal ikke bare se godt ud. Det skal kunne bruges til noget og bringe glæde hver eneste dag. De spændende produkter fanger hurtigt øjet og bringer et smil frem med deres farverige designs. De hjælper med at vække minder frem fra din egen barndom og skaber grobund for nye minder sammen med dem, du holder mest af. OYOY Living Design passer ind i ethvert rum – fra køkken og stue til soveværelse, badeværelse, kontor, entré og børneværelse, og de enkelte produkter finder hurtigt deres rette plads og funktion i indretningen til glæde for både unge og gamle.

Bestil online og få dine nye OYOY produkter hjem på ingen tid.