Et jakkesæt er uden tvivl, det allermest stilsikre outfit en mand kan tage på. Men lige så lækkert et godt jakkesæt kan se ud, lige så grimt kan det også være. Det er nemlig vigtigt, at man har et jakkesæt, der passer perfekt til din krop.

 

Men selv når jakkesættet sidder som skræddersyet, kan du hæve niveauet med et par simple tilkøb. Det kan gøre en kæmpe forskel, og selvom det virker som et simpelt indgreb, vil folk omkring dig med garanti lægge mærke til forskellen på dig og din sidemand.

 

Slips

Et rigtigt jakkesæt skal altså bindes op med et slips. Punktum. Mange vælger at udelade det, fordi de mener, at det giver et mere afslappet udtryk. Det er ikke tilfældet. Tværtimod ligner de mænd typisk, nogen der stadig bliver klædt på af deres mor.

 

Et slips er ikke bare et slips. Både materiale, motiv og knude skal passe til resten af sættet.

 

Solbriller

Solbriller til mænd er ofte, det der giver dem en elegance og noget mystik. Når man ikke se øjnene er man straks på vagt. Hvor kigger han hen? Kigger han på mig?

 

Derfor passer et par stilrene og simple solbriller også perfekt til jakkesættet. Her kan det anbefales at holde det til sorte glas, da farvet glas vil virke useriøst og påtaget. Så kan du hive de gule solbriller frem, når du vil ud i byen og lege gonzojournalist.

 

Manchetknapper

Manchetknapper er, noget der deler vandene. Mange mener, at de er alt for formelle og gammelmandsagtige, hvorimod andre sværger til dem, og ikke kan tage en skjorte på uden.

 

Det er et spørgsmål om temperament. Men manchetknapper er lige så forskellige som bæreren af dem. De klassiske vil bære dit monogram, men de kan også fås mere legesyge med blomster.