Hvis der er børn i hjemmet, så er det en god idé at have dette in mente, når du skal indrette stuen. Der er nemlig flere ting, som du bør tænke over, når du skal indrette en familiestue. Leder du efter gode råd til, hvordan du bedst muligt kan indrette en stue med børn, finder du en kort guide her.

Tænk over valg af sofa

Sofaen er uden tvivl det vigtigste møbel i en stue. Derfor er det også alfa og omega, at du køber den rette. Dog bør du tænke nøje over valget af en sofa, hvis dine børn skal sidde i den. 

Børn spilder og tænker ikke lige så meget over, om de er beskidte, inden de sætter sig ned og så videre. Det er værd at have in mente, inden du køber en sofa. Derudover skal du huske på, at der skal være rigeligt med plads i sofaen til jer alle sammen.

Lav et område til leg i stuen

I en familiestue er det ydermere vigtigt, at der er plads til at lege. Du kan eksempelvis lave et område i stuen, der er dedikeret til sjov og leg. I dette område kan du placere et tæppe, legetøj, bøger og så videre.

Sørg for praktiske opbevaringsløsninger

Når der er børn i hjemmet, er der som regel brug for en del opbevaringsplads – og stuen er ingen undtagelse. Du kan investere i et sofabord med opbevaring eller diverse reoler. Du kan eventuelt tage et kig på Montana møbler, der er et godt bud på møbler.