Entréen er en vigtig del af ethvert hjem. Ikke nok med at det er det første, du ser, når du træder indenfor, så er det også entréen, der byder dine gæster velkommen. Derfor er det en fordel med en hyggelig og stilren entré. Her finder du flere tips til, hvordan du kan gøre din entré mere hyggelig.

  1. Vær kreativ med belysningen

I en entré er der naturligvis brug for belysning. Du bør vælge smukke og attraktive lamper, der kan oplyse entréen på bedste vis. Det kan blandt andet være i form af en lysekrone eller en pendel. 

  1. Tilføj en dejlig siddeplads

En anden god idé er at tilføje en siddeplads i entréen. Det kan du gøre med hjælp fra en smuk bænk eller en anden form for siddeplads. På den måde kan du altid sætte dig ned, når du skal tage sko af og på.

  1. Placer et tæppe på gulvet

Tæpper er bare med til at gøre et rum mere hyggeligt. Ikke nok med at det ser flot ud, så er det også dejligt at træde på et tæppe, hvis du ikke har sko på. Du kan eksempelvis tage et kig på et HAY tæppe.

  1. Hæng et spejl op på væggen

Et spejl kan gøre underværker for en entré. Rent faktisk kan et spejl være med til at lyse en entré mere op, hvis den i forvejen er ret mørk. Desuden kan spejle få et rum til at se større ud.