At eje en bolig kan være en dyr fornøjelse, da der hele tiden skal vedligeholdes, repareres eller helt udskiftes diverse ting og sager. Er du lidt af en handyman, kan du formentligt klare det meste selv. Men det er ikke os alle, der har hænderne skruet rigtigt på. Derfor er der i mange tilfælde brug for en håndværker. Men hvilke type håndværkere findes der?

Tømrer

Du skal have fat i en tømrer, hvis du skal have hjælp til træarbejde i din bolig. En tømrer er god til de grovere trækonstruktioner, når du skal have bygget til eller bygget om. Har du brug for at få sat skillevægge op, monteret et køkken, sat gipslofter op, monteret brædde- og pladebeklædninger og lignende, skal du ligeledes tage kontakt til en tømrer.

Elektriker

En elektriker installerer og designer de elektriske installationer, når der skal bygges nyt eller ved en renovering af en bolig. For eksempel kan en elektriker ordne lys og alarmsystemer. Din lokale elektriker Silkeborg kan ydermere hjælpe dig med at forbedre dit indeklima, energioptimere din bolig og meget mere.

Murer

Mureren kan hjælpe dig med flere typer af opgaver. Et murerfirma kan mure vægge, lave en ny trappe, opsætte fliser i køkkenet, lægge gulv på badeværelset og rigtig mange andre ting. 

Maler

Maleren kan hjælpe dig med malerarbejde både udendørs og indendørs. Udendørs kan du få hjælp til at få malet husfacader, vinduer, døre, træværk m.m. Indendørs kan maleren male vægge, lofter, lister, paneler, vinduer, døre og et hav af andre ting. Du kan også få maleren til at tapetsere for dig, hvis det er nødvendigt.