Når vinteren kommer, er der flere, som rykker lidt rundt og ændrer i deres garderobe. Det kan være nye styles, der er ifølge magasinerne er vigtige at have, eller varme trøjer, der hives ned fra de øverste hylder, og erstatter sommertøjet.

Til dig der arbejder på kontor

Hvis du arbejder på et kontor, er der nogle stilsikre items, som du må have garderoben til vinter. Det er for eksempel en flot Ralph Lauren skjorte, som passer til dine farver.

Det er en sikker vinder til et par flotte jeans eller habit-bukser, som i øvrigt også er et must, når du arbejder på kontor. Det er alle items, der med sikkerhed får dig til at udstråle selvsikkerhed.

Til dig der elsker at gå lange ture

Hvis du elsker at gå lange ture, kan lidt koldt vind og vejr nok ikke stoppe dig. Det er skønt at gå, og tankerne får lov til at flyde i takt med, at man kommer frem ved at bruge sine ben. Det er for mange en ren meditation, at være ude på en rask gåtur.

Hvis du nikker genkendende til ovenstående, så må du have et par gode og varme uldstrømper i garderoben. Er dine fødder først blevet kolde, går der ikke lang tid, før resten af kroppen også er kold. Derfor er uldstrømper et must til dig, der elsker at gå lange ture. Husk endelig også de varme vanter.

Til dig der aldrig vil fryse

Hvis du er mere kuldeskræk end de fleste, er det en god idé at fylde klædeskabet med uld undertøj, varme huer, lange strømper og sweatre. Så er du klar til den kamp det er, at holde dig selv varm i vinteren. Pak dig selv ekstra godt ind i varme lag.