Det store gilde og den intime middag

3. marts 2023Uncategorized

– Annonce

Vores ting skal helst kunne flere ting. Have plads til den helt store forsamling, stole nok til alle, bordplads nok til alle. Og samtidig må der også gerne være plads omkring, når gæsterne er taget hjem. Mulighederne er heldigvis mange.

 

Spisebordet

Spisebordet skal kunne rumme meget disse dage. Det skal kunne være både stort og småt, så vi både kan have mange forbi til middag, men også spise alene ved et bord, som ikke fylder hele rummet. Og her i løsningsrummet finder vi et plankebord med tillægsplader. Det smarte her er, at man selv kan justere størrelsen op og ned, som man synes, og som det passer. Det giver god plads, når der er behov for det, og samtidig et smukt bord, som stolt kan have gæsterne siddende, når det er størst.

 

Stole

Klapstole er hverken den pæneste eller rareste løsning, men det er smart, når man hurtigt skal finde plads til en del flere, end hvad der normalt kommer i hjemmet, og så kan det let pakkes væk og lægges i et skab eller bryggers, når der ikke er et behov for dem. Og så fungerer de egentlig meget fint. Er man er ekstra smart på den, kan man sikkert også finde træskamler, som kan gøres mindre, når de pakkes væk, så hele sættet passer sammen i nuancerne.

 

Et ekstra sæt

Man kan selvfølgelig altid finde nogen at låne af, men nogle gange kan det være rart at have et par ekstra spisesæt liggende i skabet