Det kan du bruge glidesøm til

3. oktober 2023Tips

– Annonce

Har du hørt ordet glidesøm før, men ved du ikke helt, hvad det er for noget? Og ved du ikke, hvad et glidesøm bliver brugt til? Glidesøm kan også blive kaldt for glidesko, så det kan sagtens være, at du også har hørt dette ord før. Læs med videre her og lær mere om glidesøm.

Hvad er glidesøm?

Glidesøm eller glidesko er en variant af et rørben og en dup. Mens nogle ligger under røret, ligger andre omkring røret. Derudover monteres nogle indvendigt i røret og samtidigt under røret.

Hvad er formålet med glidesøm?

Formålet med et glidesøm er, at det skal få et møbel til lettere at kunne bevæge sig over en flade. Desuden skal møblet gøre dette uden, at der kommer slitage på overfladen. Så hvis du ønsker at undgå dette, kan det være, at du skal have fingrene i et eller flere glidesøm.

I og med at et glidesøms flade mod gulvet kan fås i forskelligt materiale, er det muligt for dig at vælge det, der passer bedst til det specifikke møbel og den overflade, som møblet skal bevæge sig hen over.

Her kan du købe glidesøm

Er du på udkig efter glidesøm? Så er det heldigvis ikke besværligt at finde dem. Du kan nemlig vælge at købe glidesøm online nemt og hurtigt, hvis du har lyst til det. På den måde skal du ikke lede efter glidesøm i butikker. I stedet kan du sidde derhjemme i ro og mag og få købt de glidesøm, du har brug for.