Brug bordlamper alle mulige steder i boligen

26. maj 2023Indretning

– Annonce

En bordlampe er en praktisk lyskilde, da den kan anvendes mange forskellige steder i en bolig. Rent faktisk er det kun fantasien, der sætter grænsen for, hvor du kan få glæde og gavn af en skøn bordlampe. Her finder du inspiration til, hvor du blandt andet kan placere en bordlampe.

Her kan du bruge en bordlampe

En bordlampe er en lyskilde, der kan stå på et bord eller på andre overflader. Den er hurtig og nem at flytte fra et sted til et andet, hvis der er brug for dette. Der findes et væld af bordlamper med mange forskellige design, hvorfor det altid er muligt at finde den helt rette til din bolig samt til et specifikt rum.

  • Få lys i soveværelset

Med en bordlampe på dit sengebord kan du få mere lys i soveværelset. Derved kan du læse i sengen og nemt tænde lys, hvis du skal op om natten. Det er uden tvivl en fordel at have en bordlampe i soveværelset, så du ikke kun er afhængig af en loftslampe.

  • Skøn belysning ved sofaområdet

Har du et eller flere sideborde ved dit sofaområde, er det værd at overveje at købe en bordlampe. Med en bordlampe kommer der en skøn stemning i rummet, når du skal sidde og slappe af sammen med venner, familie eller bare se fjernsyn.

  • Sørg for en god belysning ved skrivebordet

Sidder du derhjemme og arbejder ved eksempelvis et skrivebord, skal du sørge for en god belysning. Her er det en fordel at anvende en bordlampe således, at du kan sætte den lige netop der, hvor du har allermest brug for et godt lys.

  • Hyggebelysning i et rum

Har du en hylde eller en reol i et rum, kan du placere en bordlampe på den for at skabe en hyggelig stemning.