Opbevaringsplads er noget, vi sjældent har alt for meget af – tværtimod faktisk. Især i en entré, hvor pladsen ofte er træng, kan det være rart med lidt ekstra opbevaringsplads til lige at smide sine nøgle, eller andet, der fylder favnen, når man træder ind ad døren.

 

Men det så er nemt at forfalde til de mest gængse løsninger som en knagerække. Så hænger alle vores ejendele der i entréen som røgvarer hos den lokale slagter. I stedet bør man kigge mod mere æstetiske opbevaringsløsninger, der kan holde på mere end din jakke og kasket.

 

Hvid metalreal

En hvid metalreol fra Anne Linde giver et helt nyt syn på dagligdagsopbevaring. I stedet for at hænge en række hylder op over hinanden, hænger denne fine metalreol i en form for bøjet, trappelignende plademetal, der på skiftevis placerer dine ting foran og bagved metallet.

 

Nogle af tingene vil derfor få en plads der minder om en udstillingsmontre, hvorimod andre vil være gemt væk ind mod væggen. Det giver muligheden for at fremhæve planter og små skulpturer, og gemme mindre æstetiske ting som nøgler, aviser og bøger væk fra offentligt skue.

 

Den hvide metalreol kan blandes i et væld af kombinationer, der passer perfekt ind i enhver entré.

 

Konsolmøblet

Konsolmøblet danner nok associationer til renæssancen for mange, men møblet laves også i mere moderne versioner, der fint passer ind i moderne hjem.

 

Konsolmøblet er i sin grundform et tobenet bord, der hviler op ad væggen, med et spejl over. De fleste konsolmøbler vil have en skuffe under bordpladen, hvor man nemt kan kyle alskens rod ned i.

 

Spejlet i entréen er en perfekt mulighed for lige at se, om det hele spiller på en selv, inden man går ud og møder dagen. Hvis ikke kan make-uppen ligge i skuffen.