Når du første gang ser de nybagte forældre efter fødslen, kan det være en fin gestus at give dem en barselsgave. En barselsgave er en god måde at vise familiemedlemmer, venner eller andre, at du deler deres glæde over den lille ny. Er du på jagt efter en betænksom gave til de nybagte forældre? Så finder du flere gode idéer her.  

En bamse fra Moonie

En Moonie bamse er en sød bamse og en rigtig god gave. Bamsen kan afspille fem forskellige naturlige lyde: Lyden fra mors mave, regn, vind, vandløb samt bølger. Disse lyde har en beroligende effekt på barnet og kan være med til, at han eller hun falder i søvn. Bamsen indeholder også lys og en grådsensor. Grådsensoren opfanger gråd og får bamsen til at spille en beroligende lyd.

En bidering

At give en bidering er endnu en god idé, da den kan hjælpe, når barnet får tænder. I og med at det kan volde problemer for mange små børn, når de skal have tænder, er en bidering altså en kærkommen gave. 

En musikuro

En musikuro er et stykke legetøj, der kan underholde barnet, mens mor lige er derhenne, hvor man ikke kan sende andre såsom på toilettet. Samtidigt er den god ved bleskift, hvis barnet ikke bryder sig om dette. Uroen kan ydermere bruges ved puttetid som et slags putteritual. 

En vikle

Når en mor bærer sit barn i mere end 30 sekunder, bliver kærlighedshormonet oxytocin udløst. Det beroliger barnet og styrker tilknytningen. Derfor er en vikle en god gave.