Sommeren er sæsonen for den lækre garderobe. Endelig kan vi smide alt det store og kluntede tøj nej i kælderen. Nu skal vi trække i de prangende farver og lette stoffer, mens vi cykler smilende ud ad landevejen.

 

Men sommeren er også perioden, hvor mange bare trækker i bikinien. Jeg er her for at minde dig om, at denne sæson er meget mere end en gammel denimnederdel og klip-klapper.

 

Lette kjoler

Kjoler er aldrig at kimse ad. De kan give os et både elegant, formelt og legesygt udtryk. Når sommerens sol står over landet og bager, skal du glemme alt om kjolen der vinder respekt på kontoret og skriger business. Ikke noget stramt og enkelt her.

 

Nu må kjolen ikke gå ned over knæene og skal helst være lidt løstsiddende, så du kan køle dig selv hurtigt ned ved at snurre om dig selv. Der skal også smæk på farver, gerne lette farver, der spejler naturen. Det kunne være gul og lyseblå.

 

Sommeraftener

Lette sommerkjoler er et must, når solen står på sit højeste, men når dagen går på hæld, og aftenen bliver kold, skal vi også have lidt tøj at trække i. Her er cardiganan eller pulloveren i cashmere det eneste rigtige at iklæde sig.

 

Selvom striktrøjen varmer dig grundigt, er den stadig let som en fjer og blød som en nyvasket hundehvalp. Kigger du efter en ny cashmere sweater, ville du gøre dig selv uret ved at forbigå Allude.

 

Sommerhat

Hatten er tilbage! Selvom det trækker tankerne hen på skagensmalere og rigmandsfruer i Monaco, er en stråhat et kæmpe go i år. Ud over selvfølgelig, at dække ansigtet i rar skygge, er hatten også meget æstetisk. Den viser, at du godt tør gå way out, i rejsen mod det perfekte og legesyge sommerlook.