Mange nyuddannede kvinder ser pludselig ind i en hverdag, hvor de skal til at revurdere deres klædeskab. I mange jobs er det nemlig forventet, at du klæder dig i, hvad man ville kalde klassisk pænt tøj.

 

Klassisk pænt tøj lader sig udforme aller bedst ved en blazer og pæne sko. Selvom dine Salomonsko var fede på universitetet, forventer din kommende arbejdsgiver andre ting af dig.

 

Bare fordi det er forventet, at du klæder dig i pænere tøj, er det ikke ens betydning med, at du ikke kan have dit personlige look. Der er nemlig flere måder, du kan gøre blazeren til en del af et outfit, du kan se dig selv i.

 

Den nemmeste måde, er at skifte underdelen ud.

 

Habitbukser

Habitbukser er ikke kun mænd forundt. Habitbukser til kvinder er nemlig en klassiker i den stilbevidste kvindes garderobe. De kan bruges året rundt, og så passer de med mange toppe.

 

Du kan for eksempel prøve at matche habitbukserne med en tætsiddende t-shirt eller en løs skjorte.

 

Habitbukserne er også et fantastisk alternativ, hvis du ikke har lyst til at tage en kjole på, når du er i mere festligt lag.

 

Jeans

Jeans er bukserne der holder ungdommens flamme i gang, og er perfekt til dig, der endnu ikke er klar til helt at overgive sig voksenlivet. Skal du bruge jeans til arbejdsmæssige sammenhæng, er det en god idé at vælge ensfarvede jeans, uden huller.

 

Nederdel

Vil du ikke gå på kompromis med din femininitet, er en nederdel den helt rigtige bund for dig. Nederdelen har kvinder for sig selv lidt endnu, da det ikke er mange mænd, man ser på de danske arbejdspladser være iført en sådan en sag.

 

Kombiner nederdelen med et par strømpebukser, eller tag den udover barer ben.